Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов не бе доволен от отбора във втората контрола, загубена с 2:3 от Ал Кувейт.

"Сините" допуснаха обрат в резултата, но Мъри бе категоричен, че и преди трите гола на съперника не е бил щастлив от показаното.

"Общо взето, без да гледам резултата, който е негативен за нас, не бях доволен и през първото полувреме, когато водехме с 2:0. Прекалено бавно играхме, без динамика и скорост. Явно умората ни дойде в повече, а в този момент трябва да се появи характерът.

Имахме и добри неща, но ни липсваше агресия и динамика. Завършихме тежък период от двуразови тренировки, ще имаме един ден да починем и да продължим към втория етап от подготовката.

На този етап новите се стараят много, имахме точни идея и програми кой колко минути да играе. От тук нататък ще започнем да избистряме състава. Стараят се много новите, имат желание, трябва да подобрят динамиката на мислене", обясни Стоилов.

Треньорът на "Левски" също така коментира и евентуално завръщане на Станислав Иванов в тима. Бившият младежки национал разтрогна договора си с американския Чикаго Файър и е свободен агент в момента.

"По принцип наши юноши, които са били част от нашия клуб, винаги са добре дошли. Ако имаме единомислие по финансовите параметри, е добре дошъл всеки един", завърши Мъри.