Треньорът на Левски Станимир Стоилов отправи критики към играта в защита на своите момчета през второто полувреме в контролата със Септември (София).

Двата тима не се победиха и завършиха при резултат 1:1, като беше интересен и форматът на срещата - 25 минути първото полувреме и 35 минути второто.

"Съжалявам , че така се наложи да играем само 60 минути, но Септември са имали доста проблеми. Когато има проблеми, трябва да се влиза в положение с противника. През второто полувреме имахме сериозни проблеми в защита, там не подходихме отговорно и сериозно. В атака бяхме по-добре, но в защита не се представихме на добро ниво. Играчите нямат вина, аз трябва да реша проблема. С малка група направихме добри атаки, но сме далеко още. Надява се бързо да влизаме в ритъм.

Искам по-сериозно отношение от играчите и на тренировка, и в контролите. Сериозен разговор ще имам с футболистите. С тази игра и втородивизионен гръцки тим няма да можем да бием, да не говорим за ПАОК. Играта във фаза защита трябва да е безупречна", сподели Мъри.

Преди мача пък собственикът Наско Сираков също коментира предстоящите сблъсъци с гръцкия гранд.

Босът обаче бе категоричен, че "сините" ще затруднят максимално съперника си.

"Моят любим отбор в Гърция е ПАОК. Щастлив съм, че ще играем именно срещу тях. Според мен това бе възможно най-тежък противник за Левски на този етап от турнира. Със сигурност и на ПАОК няма да им е лесно срещу нас. Финансовото състояние на Левски все още е тежко, но малко по малко се появява светлинка в тунела. С Петър Хубчев приключихме взаимоотношенията си. Демоклевият меч за Левски е НАП. Там имаме задължения и не ги крием", допълни Сираков пред БНР.