Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов отново потърси оправдание с условията за игра, обяснявайки десетия пореден мач без победа за "сините".

След като преди седмица спецът се оплака от замръзналия терен във Велико Търново, сега обяви, че този в Благоевград е бил разкалян и затова мачът с Пирин завършил 1:1.

"Винаги e неприятно, когато Левски не побеждава - започна тирадата си Стоилов. - За качество на игра не мога да говоря - от лед отидохме на разорани ниви. Сложно беше, колкото и да се бяха постарали домакините. За пореден път не ни се получи и сме разочаровани.

Почти всички условия имаше, имаше прекрасна публика, но нямаше добър терен. Това беше основният фактор за двата отбора. Отборът има идея как да играе, но за качество на футбола не мога да говоря. Левски има достатъчно силен отбор, когато оздравеят всички и условията са добри. Виждате на какви терени играем.

Нормално е да тежи провалената сделка за продажбата на клуба. 6 месеца чакахме и всички правехме всичко възможно да създадем близки условия нещата да вървят по най-добрия начин. Трябва да се вземат важни решения и да излезем от тази тежка ситуация. 6-7 месеца чакахме и действията бяха подчинени на това. Съобразявахме политиката си с тази сделка, но трябва да се намери решение", заяви Мъри.