Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов говори пред медиите преди утрешната среща за първенство срещу Пирин (Благоевград). Наставникът на "сините" е на мнение, че възпитаниците му не могат да си позволяват да играят слабо и да губят точки.

"Футболистите са достатъчно наясно, че "Левски" не може да си позволява слаби игри и загуба на точки. Привържениците ни искат да виждат горд "Левски" и ние сме длъжни да им го дадем. Трябва да се представим възможно най-добре пред собствена публика, имахме достатъчно време за възстановяване - както физически, така и психически", коментира Мъри преди домакинството на Пирин.

Стоилов заяви, че симпатизира на благоевградчани, защото разчитат на български играчи и се стараят да играят футбол, като напълно заслужават мястото си в елита.

По думите му единственият играч, на когото няма да може да разчита утре, остава Иевлин Попов.

"Тренираме и играем в две схеми, а избираме според мачовете и състоянието ни. Утре ще реша как ще подходим, тъй като днес още възстановяваме. Ще опитаме да сглобим боеспособен състав, който да играе за победа. След успех в Европа, където е много трудно като гост, футболистите трябва да имат криле. Но те нямат и избор. Утре ще дойдат нашите привърженици и те искат да видят динамика и настроение", обобщи ситуацията той.

Мачът с Пирин е от 20:00 часа в неделя.