Станимир Стоилов се доближава до голямо завръщане в Левски, твърди "Тема Спорт".

Най-успешният треньор на "сините" през новия век вече е провел самостоятелни разговори с очаквания нов генерален спонсор на клуба.

Става въпрос за бетинг компанията "Palms Bet", която се очаква да поеме основната част от бюджета на "сините", стига сделката да стане факт в близките дни.

Разговорът на Стоилов не е бил за неговите лични условия, а треньорът е искал да получи гаранция, че в Левски ще има финансова стабилност и всички футболисти ще получават възнагражденията си в срок.

Това ще гарантира спокойствие в състава и работа за Стоилов в нормална обстановка. "Тема Спорт" твърди, че треньорът е получил подобно уверение, както и обещание за 2-3 трансфера на набелязани от него играчи.

Ако сделката между Левски и бетинг компанията стане факт, то няма да е изненадващо да видим Стоилов обратно на "Герена".

Към момента Левски е на дъното на класирането без спечелена точка от три мача, като основните критики за играта на тима понася треньора Живко Миланов, макар преди дни Наско Сираков да заяви пълната си подкрепа към него.