Левски спечели Купата на България за първи път от сезон 2006-07. 

"Сините" направиха почетна обиколка на стадиона и получиха бурни овации от всичките си привърженици. Победата над вечните врагове от ЦСКА създаде типичната атмосфера на силни емоции.

"Аз мисля, че всичко това, което постигна Левски е благодарение на любовта на хората. Аз се върнах прекалено амбициозен и зареден с енергия, за да върнем Левски на пътя на победите и да го спасим. Работих честно и почтено. Затова съм недоволен, когато има нещо, което не ми харесва. Този състав на Левски върна уважението, присъствието на стадиона, респекта, даде на феновете купа. Тя е напълно заслужена", каза треньорът Станимир Стоилов

Той не е имал време да разговаря с героите за сините, защото еуфорията не му е позволила.

"Нямах време да говоря с момчетата, защото през цялото време пяхме победни песни. Градим отбор с трофеи, ако се класираме в Европа, все едно сме спечелили Шампионска лига. Започваме да празнуваме и продължаваме да играем за феновете", заяви той.

Стоилов отказа да говори за финансовите проблеми на "сините", но заяви, че ще се бори за тяхното разрешаване.

"Трудно мога да обещая на феновете най-важното надграждане. Надявам се да намерим решение на нашите неща"

Членът на управителния съвет на "сините" Даниел Боримиров също каза няколко думи след мача:

Аз бях спокоен през цялото време и даже спечелих доста басове от приятели. Всичко това, което се случи днес, е неописуемо. Финалът, подкрепата на тази невероятна публика, поклон пред нея. Те бяха 12-ият играч. Когато те са на стадиона и го напълнят, Левски играе по различен начин и мисля, че отсега нататък така ще изглежда.

По-трудно е да гледаш такъв мач от трибуните, защото нищо не можеш да направиш. Ние се стремим да правим малки крачки и да не се спънем. С това, което правим, върнахме феновете на стадиона. Тук е моментът да апелирам към хората, които отговарят за спорта в България, да инвестират в направата на нови стадиони, защото хората мечтаят и искат да се завърнат на тях. Левски, ЦСКА и останалите отбори трябва да имат нови стадиони, за да могат хората да отидат със семействата си да се забавляват.

Нека да победим в оставащите два мача и да си запазим третото място. Искаме да постигнем всичко, защото това е типично за Левски и мястото му е на върха.