Считаният за сигурен трансфер на Адриен Рабио от Ювентус в Манчестър Юнайтед зацикли, а причината е тривиална - пазарлък за пари.

След като двата клуба постигнаха съгласие за трансферната сума, нещата опряха до договорка между "Червените дяволи" и майката на Рабио - Вероник, която е и негов агент. Тя е поискала значително увеличение на заплатата на халфа, което не се е харесало на английския гранд.

В момента Рабио печели по 7 милиона евро в Ювентус, но тя е настояла новото му възнаграждение да е от 10 милиона плюс бонуси.

Именно тези изисквания на този етап бавят завършването на сделката, която трябваше да бъде финализирана още преди 3 дни.

На "Олд Трафорд" са твърдо решение да не се поддават на изнудване, но в същото време са притиснати до стената. Както е ясно, мениджърът на Юнайтед Ерик тен Хаг пожела нови две спешни попълнения след слабия старт на сезона.

Идването на първото от тях - Марко Арнаутович, се провали и нападателят предпочете да остане в Болоня. И ако Рабио също се размине с трансфер в английския тим, нидерландският спец едва ли ще бъде очарован.