Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе увери в интервю за CNN, че няма да напусне отбора през януари и единственото, за което мисли в момента, е как да помогне за победата срещу Реал Мадрид в Шампионската лига.

"Реал Мадрид? През януари няма как да се преместя. Оставям до края на сезона в Пари Сен Жермен, това е 100 процента сигурно. Тук съм щастлив", каза нападателят.

"Това не е точният момент да говоря. Единственото нещо, за което си мисля, е да победя Реал Мадрид в мачовете през февруари и март. Готови сме и аз ще дам всичко за ПСЖ", казва 22-годишният национал.

"Трябва да сме готови, защото това е моментът. Играхме вече 6 месеца, за да се адаптираме съм новите играчи и да видим как ще върви тимът", добави той.

Мбапе се върна и към своя провален трансфер в Реал Мадрид през миналото лято.

"Не съжалявам за нищо, защото бях честен. Казвам това, което ми е на сърцето. Никой не може да каже нещо лошо, защото това е чувство, нещо лично. Разбира се, че съм доволен да остана и да играе с Лео Меси и другите момчета. Защото това е моят град. Щастлив съм и искам да спечеля всичко през този сезон", завърши Килиан Мбапе.