В Мексико изглеждат убедени, че Жорди Кайседо от ЦСКА ще премине в Тигрес УАНЛ, един от грандовете на местното първенство.

Еквадорската деветка още се чака в лагера на "червените" в Австрия, след като без зад Океана и игра контроли с националния си отбор. Българският клуб е готов да продаде своя централен нападател, като до преди дни се смяташе, че Бешикташ е фаворит да го вземе.

Турците обаче към момента не желаят да платят сума над 2,5 милиона евро. ЦСКА очевидно иска повече.

Тук се появява и следващият проблем, тъй като в Мексико твърденията са, че Тигрес също оценява Кайседо на не повече от 2,00-2,5 милиона долара. И е готов да ги плати, за да вземе играча. След продажбата на Карлос Гонсалес в Толука, отборът вече е освободил място за нов номер 9, има и средствата да го купи. Остава да се разбере с ЦСКА за цената.

Тигрес е много сериозен клуб за Централна и Северна Америка, като преди 2 години взе титлата в Шампионската лига на КОНКАКАФ, след което стигна до финала на Световното клубно първенство (загуби го от Байерн с 0:1).

Съставът продължава да е много силен с Андре-Пиер Жиняк на върха на атаката, но не е ясно дали французинът няма да се откаже за старта на новия сезон (започва през юли).

Жиняк изкара 7 сезона в отбора и се чувства отлично в Мексико, където вкара 170 гола за този период. Но скоро ще навърши 37 г.

Затова и Тигрес търси нов лидер на атаката, а останалите в нея са по-скоро флангови играчи като Нико Лопес (Уругвай) и Луис Киньонес (Колумбия).