Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обясни своята гледна точка за отпадането на отбора от Шампионската лига, както и ситуацията около някои играчи.

"Започнахме да играем прекалено късно в мача с Лайпциг. Смятам, че показахме отличен характер, върнахме се в мача, но не е нормално да даваме на противника да ни вкара три гола и тогава да търсим обрат. В края на мача не ни провървя, но се опитахме.

Разбира се, няма как да кажем, че сме били достатъчно добри- не сме били и това е истината. Но главната и основна загуба за нас не беше днес, а в Истанбул. За такива мачове винаги се сещаш и си ги спомняш. И мислиш, че си загубил точки, които си бил длъжен да вземеш.

В срещата в Лайпциг стояхме близо един до друг, но преди мача знаехме, че трябва да се защитаваме най-вече при определени пасове. Просто обаче не се получи така, както го виждахме. Футболистите не бива да се обвиняват, но трябва да знаят, че днес имахме в наша полза само няколко минути и това беше всичко.

В събота ни предстои важен мач с Манчестър Сити и ние сега трябва да се концентрираме върху него", заяви наставникът.

След това Солскяер беше помолен да коментира ситуацията около Пол Погба и думите на агента му, че френският атакуващ халф ще напусне Олд Трафорд след края на сезона.

"Колкото по-бързо агентът на Погба разбере, че футболът е отборен спорт, толкова по-добре ще стане за всички. Нашият отбор е наред и ние се държим заедно. Това е последното, което е възможно да кажа по въпроса, не искам да си хабя силите повече. По-скоро вие питайте Погба щастлив ли е при нас или не, аз няма да говоря от негово име. Виждам го, че е съсредоточен в това да дава всичко възможно за отбора. Пол работи здраво на тренировките и единствено трябва да се концентрира по време на мачовете. И сега не смятам, че е времето да коментираме трансферите на нашия клуб", завърши норвежкият специалист.