Той е кръгла нула, отдавна не се интересува от футбол и просто играе роля.

С тези думи бившият италиански национал Антонио Касано нападна сериозно Жозе Моуриньо, за когото в последните дни се говори, че е сред кандидатите да поеме Реал Мадрид след края на сезона.

Именно по този въпрос от Bobo TV потърсиха Касано за коментар, а играчът бе категоричен, че това е лоша идея.

"Моуриньо просто играе роля, това е - изригна Касано. - Преди доста години той бе страхотен треньор и мотиватор, но в днешно време е далеч от световния елит. Всичко при него е просто една богата и куха визитка с минали успехи, но без покритие в настоящето. Моуриньо не се интересува от футбол. Той просто е загубил желание да работи за отбора, а гледа единствено себе си. Ако Реал иска истински футболен треньор, не трябва изобщо да се обажда на Моуриньо. С действията си в последните години той показа, че вече е по-скоро вреден за отборите, които му се доверяват".

Известният с пиперливия си език Касано не се задоволи с това, ами направи и интересен паралел между Моуриньо и наставника на Лацио Маурицио Сари.

"Маурицио обича футбола и работата си, докато на другия не му пука за футбола. Сари печели с красив футбол и знае как да радва феновете, а Моуриньо е кръгла нула", допълни Касано, като думите му веднага бяха цитирани от всички италиански издания.