Елин Топузаков, който бе обявен като заместник на Станимир Стоилов за дербито с ЦСКА, ще води "Левски" в остатъка от сезона. Това обявха официално от "синия" клуб, като междувременно оповестиха и още едно име за щаба на Топчо - това е Христо Арангелов, който ще бъде асистент и има опит в елита като треньор на Септевмри.

"Елин Топузaков ще води представителният тим на ПФК Левски до края на сезон 2022/2023 година. В щаба на легендата на "сините" влизат Христо Арангелов, Данаил Иванов, Божидар Митрев и Григор Гутев. ПФК Левски пожелава много много успехи и щастливи мигове на Елин Топузаков и неговия щаб начело на любимия отбор", написаха столичани на сайта си.

В последните няколко дни се спрягаха различни варианти, включително и чуждестранни такива, вече работили на "Герена" - като например Славиша Йоканович и Славиша Стоянович.

Ръководството на клуба обаче се е спряло на опцията с Топузаков, който досега водеше дублиращия тим на "Левски". 46-годишният бивш капитан на "синия" тим ще бъде начело на представителния отбор за трети път в кариерата си след 2014 и 2016/2017.