Братята на звездите от Висшата лига Трент Александър-Арнолд (Ливърпул) и Маркъс Рашфорд (Манчестър Юнайтед) са били нападнати и ограбени в събота сутрин в манчестърски ресторант. В компанията им е имало още един техен познат.

Тримата нападатели били въоръжени с пистолет, мачете и бейзболна бухалка. Джипът на брата на Александър-Арнолд - Тайлър, е бил откраднат, а според английското издание "Daily Mail" от групата са били взети още часовник и портфейл.

За щастие потърпевшите нямат сериозни наранявания, както личи след преглед в болница. От полицията разкриват, че има шестима заподозрени, които вече са били разпитани.

Тайлър Александър-Арнолд и Дейн Рашфорд са мениджъри на своите братя и са отивали на срещата между Брайтън и Ливърпул (0:1), а след това в неделя е трябвало да пътуват до Лондон, за да наблюдават мача на Тотнъм срещу Манчестър Юнайтед (0:1).

В двубоя между "шпорите" и "червените дяволи" единственият гол бе отбелязан именно от Рашфорд. Той и Александър-Арнолд са английски национали и смятани за най-добрите млади играчи в света.