Главният акционер във футболния Левски - Наско Сираков, успокои феновете, че отборът няма да бъде бит като тъпан през новия сезон.

Заради огромните финансови проблеми, се очаква съставът на Левски да бъде изграден почти изцяло от юноши, което доста притесни феновете на тима.

Очаква се в близките дни повечето по-опитни футболисти да напуснат, а неясното бъдеще, кара доста родни играчи да откажат офертата на столичния гранд.

"Няма да ни бият като тъпани! Няма да е лесно, но ще правим каквото е необходимо. Само отборът може да върне феновете и да изведе Левски от кризата.

Ще действаме здраво, въпреки финансовата криза. Нека признаем, че дори при златен дъжд Левски се е провалял. С много пари пак сме завършвали на седмо място. Сега с малко пари ще опитаме да направим привкелателен за феновете отбор.

Постоянно ме питат за треньор, но аз изобщо не мисля по този въпрос. Имам много причини да се спра на Тодоров. Познаваме се от толкова години, той много добре знае изискванията ми и концепцията ми за играта, какви футболисти харесвам и какъв стил искам.

Когато участвахме в Шампионска лига на полусезона бяхме втори и изоставахме на 7 точки. Тогава средната посещаемост на домакинските мачове бе 9 хил. зрители. Сега какво? След една загуба следва сериозен отлив от трибуните", заяви той пред levski365.com