Собственикът на Левски Наско Сираков отправи предупреждение към управниците на родния футбол и съдийската комисия.

Това се случи в началото на брифинга на Станимир Стоилов, на който наставникът на "сините" съобщи, че остава , но коментира всичките проблеми в клуба.

В няколко изречения преди него, видимо ядосаният Сираков каза, че съдийството в Разград и провокациите към Левски минават всякакви граници, а ако това нещо продължи, всичко ще бъде изметено и камък върху камък няма да остане.

"Ще бъда кратък. Фактът, че тук сме двамата отговаря на най-наболелия въпрос в последните часове. Няма опасност Мъри да не е треньор на Левски. Ако си е тръгнал, аз щях да съм си тръгнал преди него.

Не бих позволил той да си тръгне, а аз да съм още тук. В съдийството се натрупа изключителна смрад. Това е една клоака, която трябва да бъде изчистена.

Ние няма да дойдем 50 човека, ще дойдем хиляди и ще изчистим всичко. Учим играчите си да са като агънца на терена и да не провокират никого, а тях не спират да ги провокират.

Не ме интересува унгарци или китайци управляват тази комисия. Тя трябва да се оправи, за да има български футбол. Ще дойдем 20 хиляди, камък върху камък няма да остане", сподели Наско Сираков.