Собственикът на Левски - Наско Сираков, представи днес новия Управителен съвет и изпълнителен директор на клуба.

Естествено, че присъствието на Сираков на пресконференцията нямаше как да не доведе до въпроси за изминалия Конгрес на БФС.

Както знаем, минути преди началото му Сираков открито заяви своята подкрепа към Борислав Михайлов, макар огромна част от феновете на "сините" призоваваха клуба да гласува за промяна в родния футбол.

Сираков даде много интересен коментар. Той не се отрече от думите си, че винаги би подкрепил Борислав Михайлов заради дългогодишното им приятелство.

Той обаче не скри разочарованието си от избора на членове на Изпълкома. Според Наско Сираков с тези хора в управата промяната в родния футбол трудно ще дойде.

"Заставам на 100% зад Борислав Михайлов. Не ми хареса състава на новия Изпълком. Аз съм зад сериозна промяна във футбола, но трябва да я направи Михайлов. Вече не вярвам в промяната в българския футбол, точно с този Изпълком. Вече по въпроси за Конгреса се обръщайте към Михайлов.

Няма да коментирам повече тази тема. Борислав Михайлов ми гарантира, че ще има изцяло нов Изпълком с нови лица. Това не се случи. Надявам се с работата си да не ме накарат да съжалявам за избора, който направих", заяви той.