Новият треньор на Левски - Георги Тодоров, не остана доволен от показаното от неговия отбор по време на лудото дерби с ЦСКА, което завърши наравно 3:3.

Наставникът отчете множество грешки в защитата на своя състав и пропуските на ЦСКА при 1:0, които можеха да донесат по-солиден аванс на "червените", които да решат мача рано.

Тодоров обаче е довален от реакцията на своите и резервите, като похвали конкретно Симеон Славчев. Добави и че не е песимист за реванша с Локомотив за Купата.

"Стана един атрактивен мач за хората, които дойдоха на стадиона. Имахме своите плюсове и минуси. За съжаление трябва да признаем, че отборът на ЦСКА стоя физически по-добре. В това отношение имаме проблем и не виждам как ще се справим до края на стадиона. Тежка е ситуацията. Започнахме колебливо и несигурно мача и извадихме късмет. Можехме да инкасираме още два, три гола и мача да приключи. Можехме и да спечелим, но груби грешки в нашия отбор. Отдавам ги на умората. При третия им гол Иван Горанов сгреши, можеше да направим контраатака и да отбележим.

Влязоха хора в характер и до голяма степен Симеон Славчев промени нещата. Това, което виждам, не ме успокоява. Всеки трябва да си защитава мястото, не ме интересува дали е българин или чужденец. Трябва да докаже, че е достоен за футболист на Левски.

За реванша срещу Локо (Пд): Човек се надява докато е жив. 2:0 е добър резултат за Локомотив. Виждате, че два мача поред вкарваме три гола и всичко е възможно. По-скоро не съм оптимист", смята Тодоров.