Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че е разочарован от представянето на неговите футболисти срещу ЦСКА и не е доволен от вложената агресия.

"Не играхме това, което можем. Най-интересно ми беше, че твърде бързо губехме топката, а това ни е силата. Да контролираме целия мач с постоянни пасове, а ние с втория и третия губехме и създавахме възможности за контраатаки.

Прибързвахме с решенията и играхме с твърде дълги топки. Хубавото е, че е мач за Купата, а не за първенство. В събота се надявам да ги няма тези грешки. Не бих казал, че е от напрежение. Тези футболисти са свикнали и това не трябва да им се отразява.

Все още не мога да си обясня и ще ми трябва време да анализирам нещата. Във футбола няма съжаление. Надявам се, че в събота ще изглеждаме по различен начин.

Отборът на ЦСКА стоеше по-агресивно и печееше единоборствата. Когато губеха топката, искаха по-бързо да си я вземат. Ние не бяхме толкова агресивни. ЦСКА го правеше повече и за това имаше повече ситуации за гол.

Не знам дали ЦСКА ще има психологическо предимство във втория мач. Лудогорец е имал трудни моменти, а един добър отбор излиза от такива ситуации", заяви Стоев след мача.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/43840-54403/023100