Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев озадачи зрителите с интервюто си след края на мача срещу Мидтиланд (0:0) като заяви, че отборът му е бил равностоен във всички мачове от групата в Лига Европа, с изключение на гостуването в Брага.

Шампионите на България завършват последни в карето с португалците, датския съперник и Цървена звезда, като записаха две точки от две равенства с Мидтиланд - 1:1 и 0:0.

Останалото бяха поражения два пъти по 0:1 от Звезда, 2:4 и 0:1 от Брага.

С две точки и три отбелязани гола, вероятно Генчев има предвид, че представянето на Лудогорец е по-добро спрямо миналогодишното, когато тимът завърши без точка в групата си.

"Стана равностоен мач - анализира наставникът. - И ние имахме своите положения, както и те. Мисля, че нашите бяха по-чисти, особено на Елвис Ману в края. Резултатът е справедлив като цяло. В началото съперникът създаде положения заради груби наши грешки. Понякога не разчетохме ситуациите.

Естествено, че можем да съжаляваме за изпуснатата победа. Не сме доволни от представянето си. Но ние бяхме надиграни само от Брага в Португалия. В останалите срещи можем да съжаляваме, особено в мачовете с Цървена звезда, когато можехме да вземем 6 точки от двата мача.

Сега остават целите ни в България - да спечелим всички отличия."