Част от националите ни се събраха на базата в Бояна, в първия ден от лагера на тима преди мачовете срещу Черна гора и Англия.

България гостува в Подгорица в петък, а в понеделник приема Англия на стадион "Васил Левски". И двата двубоя са с начален час 21:45.

СНИМКИ ОТ НАЧАЛОТО НА ЛАГЕРА ВИЖТЕ ТУК >>>

Към тима се присъединиха почти всички играчи от родния шампионат. Изключение правят тези от Левски и Лудогорец, които късно снощи имаха мач помежду си.

Появиха се и някои от играещите в чужбина фуитболисти. С отбора са Страхил Попов и Васил Божиков, които обаче ще пропуснат и двата мача.

За съжаление травмите, които получиха, няма да им позволят да помогнат на отбора, а те са двама от най-опитните в него.

Абсолютният дебютант Бирсент Карагерен също бе там, като в интервю пред "Блиц" заяви:

"Много съм щастлив, че съм сред поканените от селекционера Красимир Балъков. Ще дам най-доброто от себе си. След като играем за България, трябва винаги да се раздаваме и да се стремим да побеждаваме.

Бяхме на режим в София, когато научих новината, броени часове преди шампионатния ни мач с Витоша. Собственикът Христо Крушарски също ми се обади и ми пожела успех.

Черна гора и Англия са много добри отбори, но България винаги играе само за победа. Смятам, че имаме сили да ги изненадаме и да зарадваме родните фенове".