Националният селекционер Младен Кръстаич обеща, че играчите на България ще са изключително мотивирани утре, когато срещат Иран в контрола в Пловдив.

Мачът е на стадиона на Ботев от 19 часа, а сръбският треньор обяви:

"Нищо, че двубоят не е официален. Обещавам ви, че футболистите са готови да изядат тревата.

Щастлив съм, че сме в Пловдив. Преди около месец бях тук и гледах мач на живо. Пловдивската публика заслужава да гледа националния отбор. За нас всеки мач е важен, без значение дали е приятелски, или официален. Опитваме да създадем младо ядро, начело с капитана Десподов.

Искам да виждам футболистите, които бранят герба и играят с желание.

Трябва да изиграем утрешния мач, все едно се дават точки за него. Публиката показа своята подкрепа срещу Сърбия, надявам се да задържим енергията."

Капитанът Кирил Десподов също се изказа в този дух преди приятелския мач с Иран.

"В предния мач бяхме много близо да победим, и то отбора на Сърбия, знаете колко е силен той - каза новото попълнение на ПАОК. - Играем с желание.

Играчите, които треньорът селектира, играят със сърце и душа, играят за фланелката. Искаме да стигнем до първа победа за тази година. Разбрах, че ще има много хора, искаме да ги зарадваме.

Много съм щастлив от трансфера си, сега съм още по-мотивиран, не само за ПАОК, а и заради националния отбор. Има вълнение във всички нас, защото Пловдив заслужава това нещо. Хората тук умират за футбол, футболен град е."