Невероятно, но факт - Яник Сони Вилдсхут вкара гол.

Халфът на ЦСКА, който скъса нервите на феновете през последния сезон, успя да се разпише в двубоя на неговия Суринам срещу Ямайка.

Крилото вкара почетното попадение при загубата с 1:3. Той бе изведен от съотборник зад защитата на домакините и почти сам срещу вратаря успя да прати топката в мрежата.

Защитникът на Лудогорец Шакийл Пинас също бе сред титулярите на Суринам.

Попадението му може да се счита за сензация, тъй като за 29 мача с екипа на ЦСКА Вилдсхут така и не успя да се разпише в шампионата.

Името му дори стана нарицателно за пропуск, като определено може да се бори за челните места в класацията за най-големите трансферни провали на "червените".

Самият той призна, че е изиграл много слаб сезон и в специално видео се обърна към феновете, обещавайки през новата кампания да се реваншира.

Много вероятно е обаче той да няма подобен шанс. Вилдсхут се очаква да се присъедини към подотовката на ЦСКА, където новият треньор Саша Илич ще решава бъдещето му.

По всяка вероятност обаче Яник ще си търси нов клуб, ако двете страни постигнат договорка за взаимно разтрогване на договора му.