Николай Михайлов и Наско Сираков потушиха скандала помежду си, като от днес вратарят е подновил тренировки с Левски.

След последния мач за миналия сезон, Михайлов обяви, че може би е изиграл последния си мач за Левски, поне при това ръководство, като загатна за неразбирателство с Наско Сираков.

Договорът на вратаря изтече, а той не започна подготовка с отбора. По това време Михайлов бе на екзотична почивка.

Скандалът между него и Сираков стана явен, когато в гостуването си в "Спортното шоу на Дарик радио", собственикът на "сините" заяви следното:

"Страшно неприятно ми стана от думите на Ники Михайлов. В България хората имат нужда да им се припомнят някои неща, защото бързо забравят. Той е израснал в ръцете ми, аз и Мъри Стоилов го взехме в първия тим преди да навърши 16, макар да имахме Димитър Иванков и Георги Петков.

Миналата година той беше на футболните гробища. Никой не го бореше за жив, тренираше за здраве и беше 127 килограма. Бях му поставил за цел да свали под 100 килограма, най-малкото, до което достигна беше 107.

Беше предупреждаван, но той така и не положи повече усилия. Безспорно е най-добрият вратар в България, но не е показал нужното желание. Не може един ден след мача с ЦСКА да си 115 килограма".

Очевидно предвид сериозната криза, двата са си стиснали ръцете в името на Левски.

Към момента единственият вратар на Левски е 16-годишният Пламен Андреев. Друг няма, а и предвид финансовите трудности, няма да бъде намерен лесно.

Ясно е, че Ники Михайов би играл за родния си тим срещу символична заплата. Все пак вратарят има странични бизнеси, а и едва ли ще има по-добра оферта за него предвид физическата му форма.