Николай Михайлов отново е играч на Левски. Вратарят подписа договор за една година с клуба, след като старият му контракт приключи в края на миналия сезон, а двете страни така и не го подновиха.

Тогава Михайлов категорично заяви, че при това ръководство повече няма да играе за Левски, а Наско Сираков му отговори, че с подобно отношение и с наднорменото си тегло, никой не го и иска в клуба.

Тежките времена за клуба обаче накараха двамата да си стиснат ръцете, при условие обаче, че Михайлов влезе във форма и кантарът покаже по-малко от 100 килограма.

В последните дни той тренираше индивидуално, за да навлезе в нужната форма. Именно заради това той не бе на вратата на Левски в мача срещу Славия. Там бе 16-годишният Пламен Андреев, а резерва бе момче на 15. Общата възраст и на двамата е по-малка от тази на Михайлов.

Ники Михайлов бе капитан на Левски през миналия сезон, а в мачовете, в които игра, се представи доста силно, макар да бе доста далеч от оптималната си физическа форма.

Очаква се през тази седмица в клуба да се завърне още един бивш капитан - Иван Горанов.

Със сигурност "сините" трябва да намерят попълнения на няколко поста, особено в отбрана, защото срещу Славия се видя, че само с ентусиазъм и желание клубът трудно ще успява да печели мачовете.