Николай Михайлов се завърна в Левски.

Вратарят е подписал договор до края на сезона, като има опция за удължаване с още две години.

Михайлов ще бъде картотекиран веднага, но едва ли ще бъде използван в следващия мач, защото не се намира в оптимална форма.

"Да, отново съм футболист на Левски. Надявам се, че ще мога да помогна на "сините", с натрупания опит през последните 12 години в чужбина. Не съм в оптимална форма, но скоро ще съм готов.

Липсваше ми футболът, а Спас Русев ми показа голямо уважение и желание, за да ме привлече. Всички знаят, че съм левскар от раждането ми, което ще бъде още по-голям стимул за мен. Феновете? Привържениците на Левски са номер едно у нас, когато са единни с отбора, клубът винаги е бил на върха. Надявам се, че скоро отново ще има успехи на "Герена", както приляга на историята на клуба", заяви той пред "Спортал".

На "Герена" се надяват Михайлов да реши вратарската криза, след като Божидар Митрев и Мартин Полачек направиха множество грешки от началото на сезона.

30-годишният Михайлов напусна Левски през 2007-а, когато бе закупен от Ливърпул.

Мърсисайдци го преотстъпиха в холандксия Твенте, където бе и най-силният период на българина. Той завоюва титлата на Холандия, но след това последва огромен спад в кариерата му.

Той премина през Верона, Мерсин и Омония, като не е играл мач от месец април.