Николай Бодуров, който носеше капитанската лента на ЦСКА преди да бъде отстранен от първия тим, не е особен оптимист за шансовете на "червените" в първенството.

Бранителят все още има договор с тима, но се очаква скоро той да бъде прекратен и Бодуров да си търси нов отбор. Заради конфликт с ръководстовто, последният му мач бе на 1 август.

"Съжалявам, това не е най-добрият начин, по който да си тръгнеш от даден отбор. Има го във футбола, случват се такива неща. Не са приятни и не са нормални, но в нашия регион става така. Не искам да коментирам дали ръководството е прекалило с отношението си към мен. Хората да преценят. Надявам се да си стиснем ръцете и да вървим по пътя си.

Според мен и този сезон ЦСКА няма да е шампион. Само за купата, ако се бори... На четвъртфинал с Ботев (Враца) няма да имат проблем. На полуфинала ще са два тежки мача, както и финала. Надявам се да имат късмет.

Въпрос на време е да се върна в Пирин. Дали сега, дали след две-три години. Аз от малък съм от Пирин, определено се виждам част от отбора", заяви Бодуров пред медиите в Благоевград, цитиран от "Тема спорт"