Треньорът на Левски Николай Костов остана много доволен от показаното от неговите футболисти в мача срещу Шкупи в Скопие.

"Сините" победиха с 2:0 в първия двубой от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите, а Костов очаква този успех да донесе голямо самочувствие на играчите.

"Играта на Левски е много трудно да се анализира, защото от първата до последната минута имаше борба за всяка топка. Изключително труден и изтощителен мач за нас. Заслужено победихме, даже в един момент имах чувството, че сме непобедими, макар че не бе основната идея да играем такъв футбол. Радвам се, че победата е за нас и резултатът е много добър. Това е приятно за футболистите, тъй като трупаме самочувствие и се надявам да не спираме да побеждаваме. Имаме млади футболисти, на които е нужно самочувствие, които трябва да покажат своя потенциал. За терена няма да говоря, за да не обидя някого.

За инцидентите разбрах преди мача. Поздравявам нашите фенове, защото тяхната подкрепа е много важна за нас. Те са мотиваторите на играчите. Надявам се да няма пострадали, защото това е много неприятно.

Очаквам от реванша да сме много сериозни. Знаете в съвременния футбол няма два гола преднина. Стават невероятни обрат и трябва да сме подготвени максимално", каза Костов след мача.