Нищо ново под слънцето - пак играчите са виновни за неуспеха на Тотнъм, а не Жозе Моуриньо.

Португалецът съвсем не елегантно хвърли отговорността за късно изпуснатите точки и 2:2 като гост на Нюкасъл в неделя, което може да се окаже фатален резултат в преследването на място в топ 4 и Шампионската лига.

Победа пращаше "шпорите" на четвърта позиция над Челси, но пет минути преди края те допуснаха изравняване и две точки си заминаха.

След мача репортер на BBC пита Жозе какво се случва с неговия тим, та губи толкова точки от позиция да води в резултата. След като дълги години неговата репутация бе именно на треньор, който измъква резултати от трудни позиции в края.

"Треньорът си е същият. Аз съм си същият. Играчите са различни - сви рамене Специалния. - Питайте тях, вероятно те са разликата.

Тук говорим не за някакви тактически грешки, а за елементарни индивидуални такива. И то в ситуации, в които трябва да се справяме лесно.

Вижте втория гол на Нюкасъл. Не е трудно да бъде анализиран."

Тотнъм можеше днес да е четвърти с 51 точки, но остава равен с още два отбора на пето място (по 49 имат Ливърпул и Уест Хем). Ситуацията е сложна при осем оставащи кръга.