Левски може да има нов много сериозен проблем с един от доскорошните си играчи.

Става въпрос за Насиру Мохамед, който според информации от родината си Гана, няма намерение да разсрочва чаканите от "Герена" пари.

Въпросната сума е доста сериозна - 395 хиляди евро, която Насиру търси след преждевременната си раздяла с Левски през април.

Той се раздели с клуба заради няколкото неизплатени заплати, като в момента освен тях, той трябва да получи и всичките си възнаграждения до края на предварително прекратения договор с клуба.

Левски няма как да избяга от това задължение, но надеждите на "сините" са, че те могат да ги разсрочат на равни месечни вноски. Ако обаче Насиру Мохамед не се съглси на подобен вариант, сумата ще трябва да бъде платена накуп, защото в противен случай "сините" може да останат без лиценз.

В същото време "Тема Спорт" пише, че Левски е много близо до осъществяването на трети зимен трансфер.

Става въпрос за бразилския нападател Велтон, който ще пристигне от Ботафого ПБ.

Любопитното е, че на фона на финансовите трудности Левски ще плати сума от около 50 000 евро на мениджърската му агенция за правата на играча.

Ако сделката се осъществи, то Велтон ще е трето попълнение за Левски след сънародника му Цунами и гамбийският бранител Ноа Сундберг.