Проблемите на едно от новите попълнение на Лудогорец - Драгош Григоре, се оказаха по-сериозни от очакваното, твърдят медиите в родината му.

Опитният румънски играч бе първото ново попълнение на разградчани през този сезон, но все още не е попадал в групата за някой от официалните мачове.

Бранителят получи травма в първата контрола срещу Марица, а от Лудогорец така и не обявиха какво е състоянието на Григоре.

Разяснение направи един от бившите му треньори - Йоан Сдробиш, който разкри пред румънските медии, че Григоре има проблеми с петата и трябва да помисли за прекратяване на кариерата си.

"Говоря по два пъти на седмица с Драгош Григоре. Говорихме си за кариерата му и му казах, че е време да помисли за прекратяването и. Направи пари в арабски свят, игра в националния отбор. Винаги му казвам да помни как носеше сандали, когато го взех във Васлуй", коментира Сдробиш.

32-годишният бранител има 33 мача за националният тим на северната ни съседка, като в някои от тях е носил и капитанската лента.

Григоре е играл и за тимовете на Динамо (Букурещ), Тимишоара, Тулуза и катарския Ал-Сайлия.