Драмите около гостуването на ЦСКА в Северна Македония продължават, като постоянните промени в условия, място и какво ли още не, вероятно имат за цел и да изнервят българския тим.

Той среща местния Македония Гьорче Петров във втория кръг на квалификациите в Лигата на конференциите, като първият двубой е на 21 юли, а реваншът - на 28 юли в София.

Въпросът е къде точно ще гостува ЦСКА, след като медиите в Скопие съобщават, че столицата изглежда няма да е мястото на мача. Досега се знаеше, че срещата поне ще е там, въпреки че два пъти се промени конкретният стадион за нея.

В крайна сметка домакините обявиха, че мачът ще е на т.нар. тренировъчен център на федерацията ФФМ, като за фенове на ЦСКА бяха отпуснати смешните 60 билета.

Сега, само 7 дни преди двубоя, идва "ново 20" - от България се били оплакали, че обстановката в Скопие около мача може да е напрегната заради политическата ситуация, та срещата да отиде в Струмица.

Там е 6-хилядният стадион "Благой Истатков", но, куриозно, на него не бе позволено да играе тимът на Академия Пандев своя първи двубоя в Европа срещу Лехия (Гданск), реванш от първия кръг, който е днес.

Този мач ще е на "Петър Милошевски" в Скопие, което също е със статут на тренировъчен център.

Изобщо... около гостуването на ЦСКА в Северна Македония няма почти нищо ясно, а до него остават седем дни.