Така очакваният генерален спонсор на Левски, ще се ангажира и с цялостното довършване на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", пише "Тема Спорт".

Очаква се до дни "сините" да подпишат договор с австрийската строителна фирма "Strabag" (Щрабаг), който да е с продължителност три години.

Компанията ще осигурява около три милиона лева от годишния бюджет на клуба, като също така ще има своите ангажименти около стадиона.

Новият Сектор "А" на "Герена" носеше името именно на "Strabag" по спонсорски причини по време на управлението на Спас Русев.

За всички е ясно, че трибуната остана недовършена, най-вече заради прословутата козирака, за която има проект, но не е финансиране.

Секторът също така няма Акт 16, като се води за временно ползване. Очаква се в близките месеци и тази неуредица да бъде изчистена, като също така съблекалниите и офисите на администрацията да бъдат преместени на територията на сектора.

По договора между двете страни остават дребни детайли за доизчистване, като се очаква в рамките на дни всичко да бъде договорено.