Станислав Генчев, който за втори път влиза временно в ролята на старши треньор на Лудогорец, говори след загубата с 3:4 от от ЛАСК Линц в Лига Европа. Шампионите загубиха втори пореден мач в груповaта фаза, след като на старта бяха надиграни у дома от белгийския Роял Антверп.

"Неприятно е, че загубихме мача. Това не бе един от добрите ни мачове. Противникът бе по-агресивен, по-мотивиран, знаеше какво прави на терена. Мачът се разви лошо за нас, но показахме характер и успяхме да се върнем. Все пак трябва да признаем, че противникът ни превъзхождаше и заслужено победи", каза Генчев.

"Грешки във футбола винаги се получават, те са част от играта. По-неприятното е, че изостанахме сериозно в резултата", добави той

 "Вкарах три гола, щастлив съм, но като отбор трябва да печелим. Не знам какво да кажа. По-скоро е разочарование. Луд мач, 4:3. Те докоснаха топката един път и вкараха за 1:0, после бързо за 2:0. Ние добре че върнахме за 1:2. След това обаче вкараха трети и четвърти, който си беше късмет. Накрая мачът можеше да бъде в двете посоки. След като вкарахме първия гол видяахме, че мачът се отваря. Но може би не бяхме достатъчно добри в завършващия удар. Намалихме на 3:4, но за съжаление не успехме да изравним. Сега сме в много, много тежка позиция. Трябва да вземем три точки, това е ясно", пък бе коментарът на Елвис Ману, реализирал и трите гола за Лудогорец днес.