Славиша Стоянович ще е в ложите на стадиона в Разград днес, за да гледа на живо мача Лудогорец - Левски, твърдят медиите в Сърбия и Словения.

Треньорът е сочен като сигурен заместник на Георги Тодоров в "синия" клуб от понеделник.

Сблъсъкът от 11-ия кръг на първенството е тази вечер от 19,15 ч, ще се предава по Диема спорт. Левски влиза в двубоя в особено деликатно положение - на 12-о място от 14 тима, като няма победа в последните четири тура от шампионата.

Домакините ще излязат начело с успех, след като сега изостават с 3 т. от лидера Локомотив (Пд), но вече имат по-добра голова разлика от него. Шампионите са и с два мача по-малко, първият е днес, а вторият - срещу Арда, отложен за по-късен етап от полусезона.

Стоянович вероятно ще бъде представен като треньор на Левски още в понеделник.

Той се е разбрал с ръководството и ще поеме работата с тима, събран с много ограничен бюджет в паузата между миналия и този шампионат.

Клубът е в сериозна финансова криза, има таван на заплатите, като специалистът се е съгласил да води състава срещу максималното възнаграждение от 5000 евро месечно. Това е близо три пъти по-малко от заплатата му в Левски при първия му престой.