Реал (Мадрид) не губи време и отправи първа официална оферта към Пари Сен Жермен за Килиан Мбапе. Младата френска звезда отказва да поднови договра си с парижкия тим, а Флорентино Перес и ръководството на испанците виждат в това чудесна възможност да го привлекат още това лято.

Според информация на мадридското издание "Марка", от "кралския клуб" вече са влезли в контакт с колегите си от Париж и дори да са направили първото си конкретно предложение за закупуване на Мбапе.

То се равнява на 160 милиона евро и от Мадрид смятат офертата за резонна, защото все пак става дума за футболист, който ще може да преговаря с който пожелае след само няколко месеца, защото до края на сделката му ще остава по-малко от половин година.

Самият играч е дал да се разбере, че иска да изслуша предложението на испанците, които са сериозни оптимисти, че ще привлекат Мбапе преди края на трансферния прозорец.

Парите вече са на масата, а топката е изцяло в полето на ПСЖ, където френската суперзвезда изглежда не се чувства особено щастлив в последно време.