Капитанът на столичния Септември - Асен Чандъров, вече официално е футболист на Левски, съобщиха "сините" чрез клубния си сайт.

Чандъров подписа договор за година и половина с клуба и ще се присъедини към новите си съотборници в Дубай, където протича зимния подготвителен лагер на Левски.

За Чандъров това ще е втори престой на "Герена", като първият не бе особено успешен. През лятото на 2019-а той пристигна в Левски заедно със Здравко Димитров, но за разлика от него не успя да се наложи в състава на Петър Хубчев.

Той записа само 49 минути в четири мача, като на ниво Първа лига изиграните от него минути бяха едва 16.

След това Чандъров се завърна в отбора на Септември, който е финансиран от неговия баща Румен и успя да помогне на клуба да се завърне в елита, а през изминалата есен носеше капитанската лента и направи редица силни мачове.

По всяка вероятност пристигането на Чандъров е свързано с очакваното напускане на Георги Миланов, който получи сериозно финансово предложение от тима на Ал Дарфа от ОАЕ и се очаква да осъществи трансфер в близките дни.

В последните седмици не спира да се спекулира с бъдещето и на другите двама основни халфове на "сините" - Филип Кръстев и Андриан Краев, които също може да осъществят изходящи трансфери.