Сдружението "Левски на левскарите" поиска свикване на извънредно Общо събрание на столичния тим. Фенската организация притежава 10% от акциите на клуба, които получи преди време от тръст "Синя България".

Искането стана обществено достояние посредством социалните мрежи, където бе написано следното:

"По куриер изпратихме Искане за свикване на извънредно Общо събрание на акционерите на "Професионален футболен клуб Левски" АД и предложение за дневен ред на събранието.

Заедно с него замина и Заявление за раздробяване на едно от временните удостоверение материализиращо правото ни на собственост върху инкорпорираните в него 1 013 999 броя обикновени поименни акции с право на глас от капитала на дружеството, всяка от които с номинална стойност от 1 лев"

Мажоритарен акционер в "Левски" е клубната легенда Наско Сираков, който притежава 87% от акциите. За последно Общо събрание на "Герена" имаше на 9 ноември 2023 година.

Сдружението вече месеци наред е активна опозиция на голмайстор №1 в клубната история, като отношенията между двете страни се обтегнаха съвсем, след като от "Левски" си тръгнаха треньора Станимир Стоилов и изпълнителния директор Иво Ивков.