Гарет Бейл изживява втора футболна младост в САЩ, където вече направи дебют за новия си тим Лос Анджелис ФК.

Уелсецът, който напусна Реал (Мадрид) това лято, се появи в игра при победата с 2:1 над Нешвил и отново усети какво е да си суперзвезда.

Буквално всяко действие на 33-годишния играч се следеше с персонална камера, а Гарет даде на зрителите това, което може най-добре.

Още с първото си докосване на топката Бейл показа защо преди 9 години испанският гранд плати над 100 милиона евро, за да го има.

Нападателят направи ефектен пас с пета към свой съотборник, като вдигна на крака феновете.

ВИДЕО ОТ МАГИЧНОТО ДОКОСВАНЕ>>>

Самият Бейл също даде да се разбере, че се чувства в свои води в американската MLS. С всяко свое действие на и извън терена уелсецът предизвиква фурор, като похвали нивото на местното първенство.

"Много хора в Европа си мислят, че това е слаб шампионат за залязващи звезди, но грешат, тук нивото е много по-високо", сподели Бейл.

Той подчерта няколко пъти, че е дошъл в САЩ да печели трофеи, а не на почивка. И има всички предпоставки да го направи - неговият Лос Анджелис ФК е на върха в Западната конференция и определено ще играе основна роля този сезон.

Още повече, че в тима е още една европейска звезда - Джорджо Киелини, който също вече дебютира.

По всичко изглежда, че пътешествието на Бейл в САЩ може отново да извади на показ най-доброто от арсенала на играча. В последните сезони той очевидно страдаше в Реал, докато в същото време правеше фурор като капитан на Уелс.

Сега обаче Гарет отново изпитва удоволствие от играта и е пределно мотивиран да се докаже в Лос Анджелис. А къде другаде, ако не в града на Холивуд, мечтите се сбъдват?

Getty Images