Немското издание "Билд" продължава да разкрива подробности около изненадващата за футболния свят раздяла на Байерн с треньора си Юлиан Нагелсман.

Вече стана ясно, че Нагелсман е изгубил уважението на някои от тарторите в съблекалнята, а в известния с дисциплината и железните правила през годините Байерн, е започнал да робува на своите звезди.

Подобен пример даде "Билд", като той е свързан със сенегалския нападател на тима Садио Мане.

Той влезе само в последните 8 минути на реванша между Байерн и ПСЖ от Шампионска лига, след което е вдигнал сериозен скандал на треньора си пред целия отбор.

Садио Мане е крещял, докато Нагелсман е мълчал смутено. Реакцията била, че само три дни по-късно сенегалецът стартирал от първата минута на мача от Бундеслигата срещу Аугсбург.

Тази случка още повече е сринала реномето на Нагелсман в съблекалнята, в и без това напрегнатата обстановка.

Подобно нещо призна и спортният директор Хасан Салихамиджич, който сподели, че големият проблем на Наглесман е бил с дисциплината в Байерн и изпуснатата съблекалня.

"Нямам съмнение, че назначението му бе правилно. Той е невероятен треньор и сме убедени, че чисто футблният му прокет щеше да сработи.

Имахме ли топ треньор? Да! Имаме ли топ състав? Да!

Проблемът бе, че представянето не отговаряше на нашите възможности, а нещо се чупеше в комуникацията между треньора и играчите. Той не успяваше да ги убеди в своите идеи, да им предаде това, което иска".