Георги Миланов ще напусне "Левски", за да заиграе в отбора на Ал Дафра от Обединените арабски емирства. Халфът е един от основните играчи на столичани, но те няма да вземат и стотинка за този трансфер, защото той е с изтичащ през лятото договор, в който има клауза, според която може да напусне по всяко време при добро предложение, пише "Тема спорт".

А в случая предложението е повече от добро. Арабите ще дават на Миланов космическа за родните стандарти заплата, равняваща се на 60 000 евро месечно.

30-годишният полузащитник помогна на столичани да спечелят Купата на България миналия сезон, след като се завърна в родината след почти десет години в чужбина, в които игра за ЦСКА (Москва), Грасхопърс) и МОЛ Види. Очаква се на негово място в състава на Станимир Стоилов да бъде привлечен Асен Чандъров от Септември.

Ал Дафра е създаден през 2000 година, а в момента е последен в местната Про лига с едва 4 точки от 12 изиграни мача. Треньорът Александър Веселинович е сърбин, а преди няколко години начело е бил Гьоко Хаджиевски - бивш наставник на ЦСКА.

Клубът вече привлече двама чужденци през зимната пауза - Мохамед Райхи (Нидерландия) и Мичъл те Вреде (Суринам).