Един от основните футболисти на Левски през сезона - Драган Михайлович, по всичко личи ще напусне клуба.

Догооврът на сърбина с швейцарски паспорт изтича, а той и ръководството не са успели да постигнат разбирателство около нов контракт.

Дълго време "сините" не му предлагаха нов контракт, като освен финансовите разминавания, причина бе и фактът, че през лятото Михайлович навършва 31 години, а Станимир Стоилов иска отбор с по-млади и перспективни играчи.

Все пак след спечеления финал за Купата, на "Герена" взеха решение да задържат десния краен бранител. Между двете страни имаше спорове около заплатата, но по този въпрос консенсус бе постигнат.

По-сериозното разминаване е в продължителността на контракта. Михайлович иска договор за две години, а Левски няма намерение да му предлага за повече от една.

Именно заради това изглежда сигурно, че пътищата на двете страни ще се разделят.

Драган Михайлович пристигна в тима в началото на миналата година и изигра 15 мача, но след това си тръгна, защото през лятото Левски бе с доста неясно бъдеще и клубът просто не можеше да предложи какъвто и да е договор на играча.

С идването на Станимир Стоилов през септември обаче и Михайлович се завърна, като с нови 27 мача той помогна за "синия" възход, както и за триумфа на тима за Купата на България.

Преди дни самият Стоилов призна, че ако Михайлович не подпише нов договор, на позицията десен краен бранител със сигурност ще се търси нов човек, защото към момента единствената опция там е Патрик-Габриел Галчев.