Младен Кръстаич е сочен като потенциален заместник на Фарук Хаджибегич начело на Босна и Херцеговина, съобщават няколко различни медии от бивша Югославия. Сръбският наставник понастоящем е начело на националния тим на България, но по информация на Mozzart Sport именно той е фаворит да наследи настоящия треньор на босненската селекция, която се представя далеч от очакванията.

"Отборът изглеждаше безидейен, отчаян, тотално подчинен физически, но и тактически и в резултат дойде поражение срещу слаб съперник. Обществото, както и ръководството на футболната асоциация, са недоволни от работата на Фарук Хаджибегич. След началната победа срещу Исландия, отборът ни претърпя поражение от Словакия, Португалия и споменатия Люксембург. Въпреки че треньорът обяви, че няма да "вдига котва", все повече се говори за уволнението на опитния специалист, а сега започнаха спекулации и за негов наследник", пишат в Босна и добавят, че Кръстаич е начело на списъка с евентуални заместници на Хаджибегич.

Кръстаич, който в дните си на играч премина през Шалке 04 и Вердер (Бремен), не за първи път е сочен като кандидат за поста начело на Босна и Херцеговина.

Първоначално той бе вариант преди назначението на Ивайло Петев, а след това бе сочен като опция и при напускането му.

Самият Кръстаич е роден на босненска територия - в Зеница през 1974-а, когато обаче въпросния град е в пределите на социалистическа федеративна република Югославия.