В лагера на Лудогорец не бяха напълно доволни от играта на отбора, но все пак отчетоха, че равенството с ЦСКА е важна крачка към осма поредна титла.

Двубоят на "Българска армия" завърши наравно 0:0, а Лудогорец има три мача до края, като трябва да спечели два от тях, за да се поздрави с осма поредна титла.

Изпълнителният директор Ангел Петричев сподели:

"Проблемът си е при нас. Интригата в Първа лига за титлата е само благодарение на нашите грешки. Няма възход на съперниците. Ние сме си виновни.

Имаме три сериозни битки. Титлата не е решена. Ще видим какво ще стане. Във футбола всичко е възможно. Трябва да уважаваш футболния бог.

Имаме напоследък трудни разговори с господата Домусчиеви. Няма да ви кажа по какви теми. Когато отборът лъкатуши е нормално това.

Стойчо Стоев остава. Никога не сме обсъждали нещо различно. Ще ви помоля да няма спекулации по темата. Той е сигурен за поста си в дългосрочен план.

Това, че братя Домусчиеви вече са далеч от клуба са измислици. Те са заети хора, имат бизнес, не могат всеки ден да са до отбора, нали това е наша работа".

Минути след мача треньорът Стойчо Стоев заяви:

"Може да се окаже добър резултат тази точка. Имаме по-добри показатели от противника.

Критерият трябваше да бъде еднакъв. Щом имаше дузпа за тях, трябваше да има и за нас. Ситуацията с Марселиньо не подлежи въобще на обсъждане. А видяхте, че ние не оспорихме тяхната дузпа, нали?

Получи се мач. Нито един от отборите не подцени важността на срещата. Имаше сблъсъци. Имаше и немалко футбол. Можехме да се справим по-добре в крайната фаза.

През второто полувреме знаехме за маниера им на игра. Справихме се. След дузпата през първата част пък със сигурност се успокоихме.

Не мога да кажа, че сме абсолютен фаворит за титлата. Не бих казал, че сме сигурни шампиони. Предстоят ни три сериозни мача", каза Стоев.