От ръководството на Лудогорец изненадващо се засегнаха сериозно от появилите се преди дни информации, че клубът е длъжник към НАП.

Първи на новината реагира директорът на клуба Ангел Петричев, който нарече тъврденията абсурдни преди дни, а днес на официалния сайт на разградчани бе публикувано доказателство, че клубът е изряден в това отношение.

В публикуваното удостоверение от НАП се вижда, че клубът няма задължения към 13 септември.

Ето какво написаха от Лудогорец по темата:

"Ръководството на ПФК Лудогорец спази обещанието си и публикува удостоверение за липса на просрочени задължения към Националната агенция по приходите към 13 септември, 2021 г. За скептиците показваме удостоверения за липса на просрочени задължения и за месеците март и юни 2021 г."

Преди дни официалната позиция на директора Ангел Петричев гласеше следното:

"ПФК Лудогорец е изряден платец към НАП. Нямаме непогасени задължения към Националната приходна агенция. Нямаме никаква представа защо към датата 22 юни, 2021 г. ПФК Лудогорец не е посочен сред клубовете, които са изрядни платци. Има вероятност към момента на проверката Клубът да е имал някакво задължение в размер на няколко стотинки например. Това обаче по никакъв начин не прави ПФК Лудогорец неизряден платец към НАП, каквито внушения се чуха във вашето предаване. Още в понеделник (13.09.2021 г.) ПФК Лудогорец ще изпрати искане към НАП за издаване на Удостоверение за наличие или липса на задължение, което след получаването му ще бъде качено на официални сайт на клуба".