Ръководството на благоевградския Пирин подаде жалба срещу съдията Георги Давидов.

Той бе главен рефер на вчерашния мач между новаците в елита, в който Локомотив (София) надви "орлетата" с 2:1.

Победният гол дойде след отсъждането на доста спорна дузпа, която на всичкото отгоре бе пребита.

Пламен Крачунов от Локомотив изпусна при първия опит, но съдиите решиха да повторят наказателния удар, защото вратарят е с няколко милиметра пред голлинията.

Ето и какво написаха от ръководството на Пирин:

"Да убиеш с усмивка!

ФК Пирин подаде жалба срещу съдийството на Георги Давидов, който ръководи срещата от 7-ия кръг на Първа лига срещу Локомотив (София). Жалба е подадена и срещу отговорника за системата VAR във въпросния мач - Иво Андреев.

Смятаме съдийството на Давидов и решенията на Андреев за абсолютно тенденциозни и целящи да повлияят на крайния резултат от въпросния мач.

Искахме да вярваме, че назначението на Давидов да ръководи мач между двата отбора след злополучния за него двубой през октомври миналата година, когато направи и невъзможното да "наклони везните" в полза на единия отбор (Локомотив (Сф) - Пирин 3:1 от 03.10.2020 и подадена жалба срещу съдийството) е случайно. Но уви, оказа се, че нищо случайно няма.

Той отново бе тук, за да екзекутира.

Направи го с усмивка и огромно задоволство, както може да забележите на снимката по-горе. Отсъждайки дузпа фантом.

Усмивка на задоволство най-вероятно е имало и по-лицето на отговорника за VAR Иво Андреев, който реши, че нашият вратар Петър Петров не е застъпил голлинията при изпълнението на дузпата.

За поредната екзекуция (този път с усмивка) ФК Пирин ще сезира УЕФА.

Надяваме се, че най-сетне справедливост ще има и все още вярваме във Феърплея. Дано скоро отново да не станем свидетели на поредния епизод от криминалния сериал.

"Да убиеш с усмивка" вече го гледахме"