Джордж Рамшоу е един от онези хора, които остават извън светлината на прожекторите, но това, което правят е изключително важно. Джордж Рамшоу е човекът, който вече 25 години отговаря за екипировката на Нюкасъл.

Домакинът на "свраките", ако трябва да побългарим позицията на Рамшоу, дълго време е изпитвал болка и се оказва, че има нужда от операция на бедрото и нова тазобедрена става.

Джордж е бил изправен пред още по-дълго чакане, ако е трябвало да разчита на местните здравни власти да го одобрят за процедурата. Тогава се намесват тези момчета, за които той се грижи ден след ден.

Футболистите на Нюкасъл Юнайтед събират сумата от 15 000 паунда и Рамшоу претърпява успешна оперативна намеса.

"Историята е чудесна, защото напоследък футболистите са обект на постоянни нападки. Мисля, че идеята беше на Анди Керъл. А те двамата се познават от доста време", разказва треньорът на отбора Стив Брус. 

"Вечно ще бъда благодарен на играчите. Изпитвах много болка и ми предстоеше чакане от месеци. Освен това дойдоха да ме видят. Аз и жена ми ще им бъдем благодарни завинаги", разказва развълнуваният Рамшоу, който като младеж е играл аматьорски футбол, a сега е напълно възстановен.