Лионел Меси остава на дневен ред за Интер (Маями). Отборът на Дейвид Бекъм, който започна втория си сезон в Мейджър Лийг Сокър, вярва, че ще може да привлече аржентинската звезда в редиците си рано или късно. Това заяви един от другите собственици на клуба от Флорида - Хорхе Мас.

Хорхе и синът му Хосе са основни партньори на английската легенда във футболния проект, който има за цел да се превърне в основна сила в първенството на Щатите, но за това ще бъде необходимо време. Интер от самото начало на съществуването си има за цел да привлече някоя от големите фигури в световния футбол, като по всичко личи, че усилията ще бъдат насочени към Меси.

Аржентинецът напусна Барселона миналото лято, подписвайки за две години с Пари Сен Жермен, като в сделката му с французите е заложена и клауза за още един сезон.  

Появиха се спекулации, че 34-годишният Лео може да потърси развитие на кариерата си другаде още през следващия трансферен прозорец, а Интер (Маями) отново изплува като основен кандидат за живата легенда на Барселона.

“Лео Меси все още е един от най-добрите футболисти в света, уменията му не са се изпарили. Мисля, че Дейвид е в добри отношения с него. Ако напусне ПСЖ, то ще се радваме да го видим с нашия екип”, коментира Мас.