Ромелу Лукаку бе върнат в групата за тренировката на Челси в понеделник привечер, след като през целия ден в клуба вървяха разговори, в които той бе основната тема.

Белгийският нападател бе изваден от състава за мача с Ливърпул в неделя (2:2), след като даде втрещяващо интервю, че не е щастлив в Западен Лондон и иска да се върне в Интер. А той бе привлечен от миланския гранд в Челси за 97 милиона евро само преди 6 месеца.

Лукаку е говорил и лично с мениджъра Томас Тухел, но и с изпълнителния директор Марина Грановская.

Точно тя е настояла ситуацията към момента да бъде изчистена и играчът отново да бъде включен в състава, а след края на сезона да се анализира точно какво ще се случва между него и Челси.

Информациите на Острова са, че Тухел е бесен на нападателя, но няма как да извади от отбора за постоянно най-скъпия трансфер и звезда, за който Роман Абрамович е платил почти 100 милиона.

В сряда Челси приема Тотнъм в първи полуфинал за Купата на лигата и с особен интерес се очакват две събития.

Тухел обяви групата си за срещата и Лукаку е в нея. Другата любопитна история е как ще бъде посрещнат на "Стамфорд Бридж" мениджърът на Тотнъм Антонио Конте, който донесе титлата и Купата на ФА на Челси, преди да бъде уволнен при спорни обстоятелства през 2018-а.