Тодор Колев, помощник-треньорът на Етър, реагира на решението да бъде отстранен временно от клуба заради спречкването с капитана на състава Иван Стоянов на вчерашната тренировка.

Нападателят, който има 80 гола в "А" група с Етър, Спартак (Пл), Славия, Левски и Лудогорец, написа своята версия за случилото се на личния си профил във Фейсбук.

"Съжалявам, че бяхме въвлечени в този цирк с моя колега и приятел Иван Стоянов. Напрегнати ситуации има във всеки спорт, но недоброжелателите и интригантите във футбола са повече. От една нелепа ситуация между мен и Иван, някои хора си направиха статиите, други се нахраниха от интригата.

Всичко е преиграно и лекият сблъсък между два силни характера изигра лоша шега. Ние сме колеги и знаем как да си разрешим проблемите, но явно определени лица, които не са присъствали, са дали "компетентното" си мнение в свободно съчинение (без елемент на разсъждение).

С Иван Стоянов сме приятели и колеги от години и това сме го доказали във времето. Убеден съм, че от него и от колегите ми, не е излязла подлата лъжа и интрига с цел да злепостави мен и треньорския щаб, като това не е начина да се саботира ръководството!

Аз разбирам нуждата на журналистическата гилдия от сензации (особено, когато са финансово подплатени), но това не оправдава нескопосаните им инсинуации по този случай. Когато има спор между мен и други лица, го разрешавам без медии. На когото трябва да се извиня - вече съм го направил!

Бъдете мъже, не мишки!

По неофициална информация, Колев и съотборниците му са бесни на човек от ръководството на клуба, който е направил информациите за случилото се на тренировката публично достояние. Иван Стоянов бе глобен по-рано днес от Етър, а се очаква отстраняването на асистента на треньора Росен Кирилов да продължи не повече от 2 седмици.