Това лято във футбола не е като обичайните. Обикновено юни и юли са ваканционните месеци, в които активността в най-популярния спорт е сведена до минимум. Не броим 2020 г., по време на която ваканцията беше принудително взета през пролетта, а се игра в рамките на най-горещия период от годината. Но и сега няма много време за ваканция, а palms bet продължава да поднася интересни предложения на своите клиенти и в този период.

Почивката е доста кратка, тъй като следващият сезон трябва да започне доста скоро. Причина за това е световното първенство в Катар, който ще се проведе през ноември и декември. Извън паузата по време на Мондиал 2022, която в основните клубни шампионати на Европа ще продължи около месец и половина, ще има само едно спиране за мачове на националните отбори в края на септември. Това пък направи така, че и представителните състави на държавите под егидата на УЕФА да играят до средата на юни, а за много професионални футболисти на практика няма да има почивка през лятото, тъй като веднага след това трябва да стартират подготовка за новия сезон.

Какво ни е подготвил букмейкърът в жегата?

И все пак поне от средата на юни до втората половина на юли интензитетът в клубния футбол намалява. А почитателите на прогнозите започват да търсят алтернативи. Какво им е подготвил вече доказан букмейкър като Palms bet в този период? Възможности за игра не липсват, като имаме предвид все така Царя на спортовете, а не бива да забравяме, че лятото поднася най-горещите битки в тениса, Формула 1 и т.н.

Вярно е, че същинската битка в евротурнирите започва едва през септември, но всъщност първите кръгове от трите надпревари под егидата на УЕФА стартира два месеца и повече преди това. Да кажем, че предварителният кръг в Шампионската лига е твърде ниска топка, но след това вече могат да се намерят интересни мачове. Първите квалификационни етапи от ШЛ, Лига Европа и Лига на конференциите се провеждат в периода 5-14 юли, което означава, че всяка седмица вече ще имаме десетки футболни двубои по терените на континента. А има нещо, което ни вълнува най-много в този период.

Как ще се представят българските отбори в Европа

Нашите клубове, за съжаление с нисък коефициент в ранкинга на УЕФА, стартират в ранните фази на клубните турнири. Пръв ще потегли носителят на титлата Лудогорец, който е поставен в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Останалите ни представители Левски София, ЦСКА София и Ботев Пловдив ще играят в Лигата на конференциите, като започват участието си от втория кръг. "Червените" са поставени на този етап, докато "сините" и "канарчетата" ще бъдат в урната на по-слабите и могат да изтеглят тежки противници още в началото. Palms bet очаква жребия, за да излезе със специални предложения за мачовете на българските представители в Европа.

Но не само това е на дневен ред през лятото. В Южна и Северна Америка клубният сезон навлиза в разгара си. Съвсем скоро предстоят първите елиминации в Копа Либертадорес и Копа Судамерикана, където ще открием много интересни възможности в менюто на Palms bet. Вътрешните първенства в Южна Америка също вървят с пълна сила, като особен интерес привличат лигите на най-големите държави - Бразилия и Аржентина. Все по-интересен става футболът за гледане и в Major League Soccer в САЩ. Разбира се, за почитателите на играта е неудобно времето за провеждане на двубоите отвъд Атлантика, тъй като често се падат в малките часове по българско време. Но възможностите за залози са налице и през лятото, а един утвърдените букмейкъри у нас има какво да предложи.


Материалът е предоставен от Palms Bet